HaberOyun

Assassin’s Creed Valhalla’ya Yeni Güncelleme Yayınlandı

Assassin’s Creed Valhalla’ya gelen yeni güncelleme ile birlikte bir çok ücretsiz içerik oyuna eklenmiş oldu. Ayrıca eklenen bir adette River Raid adlı oyun modu geliyor.

River Raids modundan başlayacak olursak yeni gelen bu oyun modu tekrardan oynanabiliyor. Jomsviking ve arkadaşları ile birlikte İngiltere’nin yerlerine seferler düzenleyebiliyorsunuz. Ayrıca River Raids oyun modu ile birlikte şunlarda gelecek:

Jomsviking Mürettebatı: Diğer oyuncular tarafından tamamlanan Jomsvikingler, oyuncunun kendi Teğmen Jomsviking’i tarafından yönetilecekler.

Aşırı Riskli Akınlar: Oyunun İngiltere de bulunan ilerlemesini bozmadan akın yapılabilecek haritalar ve ödüller bulunacak. Normal akından farklarına bakacak olursak oyuncular baskında diriltilmez ise baskın mürettebatı bir süreliğine devre dışı kalabilir.

Yeni Bir Viking Yelkenlisi: River Raids’ten daha çok kaynak elde etmek için kargo ambarı yükseltilebilen, yepyeni ve oyun moduna özel herşeyi değiştirilebilir bir yelkenli oyuna ekleniyor.

Yeni Yetenekler ve Ödüller:

Ubisoft‘un açıkladıklarına göre yeni gelen güncelleme ile birlikte oyunculara ek yetenekler ve ödüller de gelecek. Aşağıda hangi ek yeteneklerin ve ödüllerin geleceğini görebilirsiniz.

  • Manastırlarda bulunan saklı 3 yeni ek yetenek
  • Yeni bir yelkenli ve oyuncu kozmetiği ürünleri
  • Saint George Zırh seti ve Büyük Kılıç
  • 2 yeni yerleşim alanı

Onurhan Gürleyen

Zonguldak'ta doğup İstanbul'da yaşamımı sürdürüyorum. Genel olarak Grafik Tasarım ile uğraşıyorum ayrıca boş zamanlarımda Technowl.com bünyesinde editörlük yapıyorum

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriklerimize erişebilmek için lütfen Adblock eklentinizi devre dışı bırakın.